Uutiset

Turkkila ja Versluis toisena Italiassa; Virtanen kymmenentenä Saksassa

Suomalaiset jäätanssiparit kilpailevat viikonloppuna Italiassa Egna Dance Trophyssa. Juulia Turkkila ja Matthias Versluis palasivat loukkaantumisen jälkeen kilpajäille vahvoina ja lähtevät vapaatanssiin hyvistä asemista kilpailun toiselta sijalta. Parin keveä ja laadukas rytmitanssi toi heille pisteet 73,65.

-Rytmitanssista jäi hyvä fiilis. Edellisestä kilpailustamme on niin pitkä tauko, että kilpaileminen jännitti tänään enemmän kuin normaalisti. Pystyimme kuitenkin pitämään suorituksemme ehjänä, vaikka parannettavaakin vielä jäi. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen vapaatanssiin. Tavoitteenamme on tehdä ehjä suoritus, sellainen mitä treeneissäkin olemme tehneet, pari pohti.

Yuka Oriharan ja Juho Pirisen rytmitanssi sujui vauhdikkaasti ja vei parin viidenneksi pistein 70,76. Arina Klinovitskaya ja Jussiville Partanen sijoittuivat rytmitanssissa yhdeksänneksi pistein 56,41.

Kilpailua johtaa Venäjän Anastasiia Skoptsova – Kirill Aleshin 74,04 pisteellä.

Tulokset: http://www.fisg.it/upload/result/5258/SEG003.HTM

Virtanen sijalla kymmenen Bavarian Open -kilpailussa

Valtter Virtanen lähtee Saksan Oberstdorfissa luisteltavassa Bavarian Open -kilpailussa vapaaohjelmaan kymmenenneltä sijalta. Virtanen sai lyhytohjelmastaan 59,12 pistettä.

-Tämän päiväinen lyhytohjelmani oli rentoa menoa. Kolmoislutziin lähdin liian varovaisesti, joten se päätyi jään pintaan. Vapaaohjelmassa tavoitteena on lähteä parantamaan SM-kilpailujeni suoritusta. Kolmoisaxel on alkanut sujua jo treeneissä, joten jos lämmittely sujuu hyvin, saatan lisätä sen huomenna ohjelmaani, Virtanen analysoi.

Kilpailua johtaa Japanin Shun Sato 82,18 pisteellä.

Juniorityttöjen sarjassa Tilda Liukkonen sijoittui yhdeksänneksi pistein 119,23. Kilpailun voitti Kanadan Madeline Schizaspistein 164,29.

Advanced novice tytöt -sarjassa Silja Sivu sijoittui seitsemänneksi pistein 83,25 ja Miimi Heinonen luisteli sijalle 21 pistein 64,98. Sarjan voitti Kanadan Amy Shao Ning Yang pistein 114,95.

Tulokset: http://www.deu-event.de/results/BO2020/index.htm


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024