Uutiset

Jää-Expo Turussa siirtyy syksylle 2022

Historiallinen ja eri jääurheilun lajiliittojen jääurheilumessut oli tarkoitus järjestää Gatorade Centerissä elokuun 13.-14. päivä., mutta tapahtuma siirtyy syksyyn 2022.

”Vaikea päätös Jää-Expon siirtämisestä syntyi messuohjelmaan liittyvistä poisjäänneistä sekä tahtotilasta minimoida TPS:n Liiga-joukkueen ulkopuoliset kontaktit, loppumetreillä kohti yhteiskunnan paluuta normaaliin aikaan.

– Harmitus on koko järjestäjäorganisaation osalta lievä sana kuvaamaan olotilaa Jää-Expon siirtymiseen liittyen, mutta tässä vallitsevassa tilanteessa emme kyenneet rakentamaan alkuperäisen suunnitelmamme mukaista jääurheilun messuspektaakkelia. On sanomattakin selvää, että pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa kumppaneille, yleisölle kuin Jää-Expon näytteille asettelijoillekin, pahoittelee Turku Liven liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

– Kun me järjestämme tapahtuman, haluamme tarjota kumppaneillemme ja kuluttajille vain parasta. Tässä ajankohdassa koimme, että messujen ohjelma ei vastaa sitä tavoitetilaa, jonka tälle kokonaisuudelle asetimme suunnitteluvaiheessa, Aho jatkaa.”

Lisätiedot tapahtuman siirtymisestä Gatorade Centerin sivuilta.


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024