Uutiset

Helsinki Rockettes toisena  French Cupissa

Helsinki Rockettes luisteli muodostelmaluistelun French Cupin lyhytohjelmakilpailussa kauden ennätyspisteensä 75,42, joilla se sijoittui toiseksi. Kilpailua johtaa hallitseva maailmanmestari Venäjän Paradise, mutta vain pisteen etumatkalla.  Helsinki Rockettes toi jäälle petomaisen ohjelmansa Tiger vahvasti ja vauhdikkaasti. Valmentaja Kaisa Arrateig oli tyytyväinen, että joukkue parantaa kauden kärkipisteitään kilpailu kilpailulta. Hän kiittää joukkuettaan rautahermoiseksi.

-Suoritus oli hyvä kautta linjan. Mimmit pistivät itsensä taas kunnolla likoon niin, että ohjelmasta löytyivät upeat pivottava blokki, liukusarja ja läpimeno. Ja vieläkin jäi parannettavaa.

Team Uniquelle nimen kirjoitusasua ja musiikin sovitusta myöten luotuun NocTUrneen oli nyt löytynyt se tunne ja yhteinen tekeminen, joita valmentaja Mirjami Penttinen kertoi joukkueen hakeneen Neuchâtel Trophyn jälkeen. Ohjelma nosti joukkueen lyhytohjelman ennätyksen 73,44 pisteeseen ja sijoituksen kolmanneksi ennen vapaaohjelmaa.

Myös Marigold IceUnityn Täällä Pohjantähden alla sujui Rouenin illassa hyvien tähtien alla. Joukkue luisteli suomalaista sisukkuutta ja melankoliaa kuvaavan ohjelmansa rauhallisesti ja varmasti. Tulkinta toi Anu Oksasen luotsaamalle  Marigoldille kauden parhaat lyhytohjelman pisteet 73,06 ja neljännen sijan.

Juniorit neljäntenä ja kuudentena

Junioreissa vapaaohjelmien päivään lähtee ykkösenä Venäjän Junost pistein 66,66, toisena Yhdysvaltain Skyliners pistein 63,38 ja kolmantena saman maan Lexettes pistein 60,94.  Suomalaisista Dream Edges on neljäntenä pistein 56,96 ja Reflections kuudentena pistein 52,78.

Noviisikilpailussa suomalaiset kilpailivat keskenään, sillä osanottajia sarjassa oli kolme.

  1. Team Dynamique, HSK, 61,67
  2. Finettes, HTK, 53,81
  3. Blue Arrows, ETK, 51,80

Kilpailun sivut: http://www.frenchcup.fr

Tulokset: http://www.frenchcup.fr/en/event-info/results/2018/


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024