Uutiset ja artikkelit

Helsinki Rockettes ja Marigold IceUnity ehdolla Sykähdyttävimmäksi Urheiluhetkeksi

Marigold IceUnity ja Helsinki Rockettes ovat ehdokkaana Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki pitkän listan äänestyksessä tulevassa Urheilugaalassa. Marigold IceUnity otti hopeaa ja Helsinki Rockettes pronssia muodostelmaluistelun MM-kilpailuissa Kanadassa 9.4.

Äänestämään pääset Urheilugaalan nettisivujen kautta tai YLE:n verkkosivuilta. Pitkän listan äänestysaika on 1.11.–30.11.

Pitkän listan äänestyksestä julkaistaan Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki TOP10 -lista 8.12.2022. Palkintokategorian kymmeniköstä voittaja selviää yleisöäänestyksen perusteella ja äänestys kestää aina Urheilugaalan iltaan. Voittaja palkitaan Urheilugaalan lavalla Helsingin Jäähallissa tammikuussa torstaina 12.1. Äänestyspisteet alkavat nollasta toisessa äänestysvaiheessa.


Urheilija-apuraha ja tuet haettavissa 17.3.2023
Nimityksiä Suomen Taitoluisteluliitossa 7.3.2023