Uutiset ja artikkelit

All Event -lipunmyynti alkaa 22.6. klo 10.00

Espoo Metro Areena täyttyy tähtiloistosta, henkeäsalpaavasta akrobatiasta, huimasta taituruudesta ja herkästä tulkinnasta, kun taitoluistelun huippunimet saapuvat Suomeen Finlandia Trophy Espoo 2022 -kilpailuun. Samalla areenalla kilpaillaan tammikuussa 2023 taitoluistelun Euroopan-mestaruuskilpailut.

Järjestyksessään 26. Finlandia Trophy kilpaillaan Metro Areenalla 6.–9. lokakuuta 2022.
Kilpailu on yksi Kansainvälinen luisteluliiton Challenger-sarjan kilpailuista. Yksinluistelijoiden, jäätanssijoiden, pariluistelijoiden ja muodostelmaluistelijoiden lisäksi mukana ovat Special Olympics -sarjan erityiset urheilijat.

All Event -lipunmyynti alkaa 22.6. klo 10.00 osoitteessa Finlandia Trophy Espoo

Päiväliput tulevat myyntiin 9. elokuuta.

Lisätietoja finlandiatrophy.com


Tasavallan presidentti EM-kilpailun suojelijaksi 2.12.2022
Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä 1.12.2022