Uutiset

Valmentajat ja ohjaajat rakentamassa entistä turvallisempaa harrastusympäristöä

Uusi Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi tarjoaa työkaluja paremman urheiluympäristön rakentamiseksi

Suomen Olympiakomitean, lajiliittojen, Suomen Valmentajien ja SUEK:n yhteistyöllä rakennettu Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suunnattu kaikille ohjaajille ja valmentajille – lajista, valmennuskokemuksesta tai -taustasta riippumatta. Kurssin voivat suorittaa palkatut ja vapaaehtoiset valmentajat ja ohjaajat, mutta myös muut liikunnan ja urheilun parissa toimivat tahot. Kurssi on suoritettavissa missä ja milloin tahansa – ajasta ja paikasta riippumatta.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja Olarin Voimistelijoiden päävalmentaja Anneli Laine-Näätänen haluavat haastaa kaikki valmentajat, ohjaajat ja urheilun parissa toimivat suorittamaan Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin.

”Toivomme, että tämän verkkokurssin jälkeen jokainen saa valmennustyöhönsä työkaluja ja rohkeutta avata keskusteluja omassa toimintaympäristössä ja lajipiirissä turvallisen toimintaympäristön kehittämiseksi. Yhteistyöllä saadaan asioita aikaan.”

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suoritettavissa osoitteessa oppimisareena.fi. Kurssin hinta on 10 €/henkilö ja se maksetaan kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksulla katetaan järjestelmän ylläpitokuluja. Kurssin suorittaminen edellyttää rekisteröitymistä Suomisportiin.

Suomen Taitoluisteluliitto kannustaa myös kaikkia valmentajia ja ohjaajiaan suorittamaan verkkokurssin.

Lisätiedot Olympiakomitean 19.8. julkaisemasta artikkelista.


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024