Uutiset

ML 2. SM-valintakilpailun lauantain tulokset

Muodostelmaluistelijat kilpailevat viikonloppuna Lahdessa toisessa SM-valintakilpailussa.

Lauantaina käydyn SM-seniorisarjan lyhytohjelman melko selkeäksi ykköseksi luisteli HTK:n Helsinki Rockettes. Joukkueen Alarm-ohjelma soljui näyttävästi alusta loppuun ilman kommelluksia. Pisteet 79,34 on kauden kotimainen lyhytohjelman kärkitulos, joka tyydytti valmentaja Kaisa Arrateigia.

– Joukkue luisteli ohjelman tänään hyvin kurinalaisesti. Kaikki elementit olivat hallittuja ja taidokkaita eikä siinä näkynyt mitään hötkyilyä. Olemme työstäneet paljon esittämisen tunnepuolta ja tulkintaa ja ne välittyivät tänään ohjelmasta hyvin.

Kilpailussa toisena, 6,06 pisteen päässä, on HSK:n Team Unique vauhdikkaalla ja asenteellisella Bad Que -ohjelmalla. HL:n Marigold IceUnitylle päivä ei sen sijaan ollut suopea. Escape Room -ohjelman ensimmäiseen elementtiin sattuneet kaatumiset rokottivat osaltaan pistepottia, joka on lyhytohjelman jälkeen 67,19. Espoon Lumineers-joukkue on neljäntenä.

Seniorisarjan lyhytohjelman tulokset

http://juhani.exdecfinland.org/~ltl/20191207-08_ML_VK2/SEG007.HTM

Juniorit

Juniorisarjan johdossa on HSK:n Team Mystique, viime kauden SM-viitonen. Nousujohteista kautta luisteleva joukkue ansaitsi rytmikkäällä African Sun -ohjelmallaan 66,11 pistettä.  HL:n Musketeers vakuutti skorpionin hyökkäys -teemaisella kokonaisuudella tuomarit ja on 65,81 pisteellä toisena.

Ensimmäisen SM-valintakilpailun marraskuussa voittanut HTK:n Team Fintastic on Musketeersin tuntumassa kolmantena pistein 65,49. Hallitseva Suomen mestari Kaarinan Dream Edges ei ole kilpailussa mukana.

Junioreiden lyhytohjelman tulokset
http://juhani.exdecfinland.org/~ltl/20191207-08_ML_VK2/SEG009.HTM

SM-senioreiden ja -junioreiden vapaaohjelmat luistellaan sunnuntaina.

Noviisit

Noviisisarja on jaettu kahteen lohkoon, josta kakkoslohkoon kuuluvat joukkueet esittivät lauantaina vapaaohjelmansa. Tulokset kärjen osalta olivat samat kuin kuukausi sitten käydyssä ensimmäisessä valintakilpailussa. Niukkaan voittoon luisteli HSK:n Team Dynamique pistein 80,07. EsJt:n Valley Bay Synchronics sijoittui toiseksi 79,84 pisteellä ja ETK:n Blue Arrows kolmanneksi pistein 63,06

Noviisien II-lohkon tulokset
http://juhani.exdecfinland.org/~ltl/20191207-08_ML_VK2/SEG012.HTM

Aikataulut ja kaikki tulokset http://juhani.exdecfinland.org/~ltl/20191207-08_ML_VK2/


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024