Uutiset

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis on valittu edustamaan Suomea Pekingin 2022 talviolympialaisiin.

Suomen Olympiakomitean hallitus kokoontui 20.12. ja vahvisti Huippu-urheiluyksikön tekemät ensimmäiset olympiavalinnat Pekingin talvikisoihin. Tässä vaiheessa kisajoukkueeseen nimettiin 16 urheilijaa sekä miesten ja naisten jääkiekkojoukkueet, joiden pelaajavalinnat tehdään myöhemmin.

Ensimmäisessä valinnassa valittiin ampumahiihdossa Mari EderOlli Hiidensalo ja Tero Seppälä, freestylessa Anni Kärävä ja Jimi Salonen, lumilautailussa Enni RukajärviKalle Järvilehto ja Rene Rinnekangas, maastohiihdossa Kerttu NiskanenKrista PärmäkoskiIivo Niskanen ja Lauri Vuorinen, mäkihypyssä Julia Kykkänen, taitoluistelussa jäätanssipari Juulia Turkkila ja Matthias Versluis sekä yhdistetyssä Ilkka Herola.

Suomen kisajoukkue saa lopullisen muotonsa 24. tammikuuta, jolloin tehdään loput valinnat. Joukkue on muodostumassa noin 90 urheilijan kokoiseksi.

Suomen Olympiakomitean tiedote

Kuva: Suomen Olympiakomitean urheilijakortit


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024