Uutiset ja artikkelit

Pihla Bergman neljänneksi Bergamossa

Yksinluistelun maajoukkueeseen kuuluva Pihla Bergman sijoittui neljänneksi Italian Bergamossa käydyssä Icelab International Cupissa. Juniorityttöjen sarjaan osallistunut 15-vuotias luistelija sai lyhyt- ja vapaaohjelmastaan yhteispisteet 133,38.

Varmana hyppääjänä tunnetulla Bergmanilla oli hienoisia vaikeuksia vapaaohjelman alkupuolella hyppyjen alastuloissa, mutta nuori helsinkiläinen osoitti vahvaa hermojen hallintaa onnistumalla lipsahduksista huolimatta näyttävästi kolmoisflippi-kaksoistulpissa, kaksoisaxel-kaksoistulpissa sekä ohjelman viimeisessä kolmoissalchowissa. Ohjelman lopun laadukas yhdistelmäpiruetti sekä lentävä yhdistelmäpiruetti arvioitiin vaikeimmalle eli nelostasolle.

Nuorten maajoukkueen Anna Bergström sijoittui kilpailussa kymmenenneksi uusin henkilökohtaisin ennätyspistein 113,59.

Juniorityttöjen kilpailun voittoon luisteli Belgian Nina Pinzarrone 166,63 pisteellä.

Tulokset: https://www.fisg.it/upload/result/5555/index.html

Kuvassa Pihla Bergman ja Anna Bergström


Syyskuun Sähkäri on julkaistu 20.9.2022
Vielä muutamia vapaaehtoistehtäviä avoinna! 19.9.2022