Uutiset

Koulutusta: luistelu-ura päätökseen hyvällä mielellä

Oletko päättämässä rakasta harrastustasi tai onko lapsesi lopettelemassa luistelu-uraansa?

Hetki on monelle urheilijalle vaikea ja sen ylipääsemiseen voi kulua jopa vuosia. Useat urheilijat kokevat lisäksi jäävänsä lopettamishetkellä yksin. Suomen Taitoluisteluliiton viime syksynä perustama Luistelijoiden työryhmä toteutti uransa lopettaville urheilijoille työkalupaketin, jonka tarkoitus on saatella urheilijaa kohti parempaa lopettamiskokemusta.

Tule kuulolle maksuttomaan keskustelutilaisuuteen, jossa urheilun elämäntapa-asiantuntija Jatta Muhonen ja luistelijoiden työryhmän edustajat Laura Lepistön ja Sini Aarnio-Kurjen johdolla esittelevät ryhmän työtä.

Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena 26.5. klo 18-19.30.

Tilaisuus on tarkoitettu juuri nyt uransa päättäville, sitä harkitseville tai jo uransa aiemmin päättäneille luistelijoille sekä valmentajille ja vanhemmille. Materiaaliin voi tutustua etukäteen täällä https://www.stll.fi/luistelijalle/luistelu-uran-paattaminen/

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 25.5. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/Luisteluuran_paattyminen_2087


Synchro Tour vahvistamaan suomalaista huippumuodostelmaluistelua 22.9.2023
Suomen maajoukkuetta täydennetty 21.9.2023