Uutiset ja artikkelit

Saarinen kymmenenneksi Warsaw Cupissa

Jenni Saarinen luisteli kymmenenneksi Warsaw Cupissa pistein 160,64. Saarinen aloitti vapaaohjelmansa näyttävällä kolmoisflipillä ja kolmoisflippi-kaksoistulpilla. Pisteitä rokottivat kuitenkin muutamat hyppyelementteihin osuneet helpotukset sekä kaksoisaxel-kolmoistulpin kaatuminen.

-En ole kauhean tyytyväinen suoritukseeni. Koko kilpailun ajan minulla oli vaikeuksia saada tuntumaa jäähän ja alastulot lipsuivat. Siihen nähden tämä oli ihan ok suoritus. Nyt täytyy vain palata treenaamaan lisää. Seuraavat kilpailuni ovat SM-kilpailut, joista lähden hakemaan mitalia, Saarinen sanoi.

Kilpailun voitti ylivoimaisesti Puolan Ekaterina Kurakova pistein 201,47.

Tulokset: http://www.pfsa.com.pl/results/1920/CSPOL2019/CAT002RS.HTM

SM-kilpailut luistellaan Vantaalla 14.-15.12.2019.


Hallituksen exit-strategiassa merkittäviä epäkohtia 14.4.2021
Finlandia Trophy Espoo ja Marie Lundmark Trophy -kilpailujen päivämäärät ovat vahvistuneet 14.4.2021