Uutiset

Saarinen kymmenenneksi Warsaw Cupissa

Jenni Saarinen luisteli kymmenenneksi Warsaw Cupissa pistein 160,64. Saarinen aloitti vapaaohjelmansa näyttävällä kolmoisflipillä ja kolmoisflippi-kaksoistulpilla. Pisteitä rokottivat kuitenkin muutamat hyppyelementteihin osuneet helpotukset sekä kaksoisaxel-kolmoistulpin kaatuminen.

-En ole kauhean tyytyväinen suoritukseeni. Koko kilpailun ajan minulla oli vaikeuksia saada tuntumaa jäähän ja alastulot lipsuivat. Siihen nähden tämä oli ihan ok suoritus. Nyt täytyy vain palata treenaamaan lisää. Seuraavat kilpailuni ovat SM-kilpailut, joista lähden hakemaan mitalia, Saarinen sanoi.

Kilpailun voitti ylivoimaisesti Puolan Ekaterina Kurakova pistein 201,47.

Tulokset: http://www.pfsa.com.pl/results/1920/CSPOL2019/CAT002RS.HTM

SM-kilpailut luistellaan Vantaalla 14.-15.12.2019.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024