Uutiset

Golden Bear -kilpailun tuloksia

Valtter Virtanen sijoittui Zagrebissa päättyneessä kansainvälisessä Golden Bear -kilpailussa neljänneksi. Kokonaisuus kelpasi Virtaselle, vaikka lyhytohjelman toinen sija vaihtuikin neloseksi. Siinä missä suomalainen helpotti hieman vapaaohjelmaansa, saavutti hän lyhytohjelmastaan uuden ennätyksensä 64,74.

– Vapaaohjelma ei ollut tarkoituksella vaikeimmasta päästä, mutta meno oli pääosin laadukasta ja esittäminen hyvää. Oli pitkästä aikaa taas mukava kisata, Virtanen sanoi

Naisten sarjassa 16-vuotias Sofia Sula luisteli niin ikään lyhytohjelmassa uuden ennätyksensä 60,11, mutta vapaaohjelmaan osuneet kaksi epäonnistunutta hyppyä rokottivat osion teknisiä pisteitä. Lyhytohjelman toiselta sijalta tuloslistan kuudenneksi pudonnut Sula saavutti kuitenkin ennätyksensä myös kokonaispisteissä: uudet lukemat ovat nyt 154,37.

-Vaikka vapaaohjelma ei mennytkään ihan nappiin, olen tyytyväinen kilpailuun kokonaisuutena. Paljon parannettavaakin jäi, Sula sanoi.

Suomen toinen edustaja Minttu Heikkinen oli kilpailun 24:s pistein 91,75. Junioritytöissä Janni Riekkinen ja Sanna Tuomioksa olivat kilpailussa sijoilla 24 ja 25.

http://kkkmedvescak.hr/images/ZM31/

Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024