Uutiset

Vapaaehtoishaku Marie Lundmark Trophyyn avoinna

Muodostelmaluistelun Challenger -sarjan historian toinen Marie Lundmark Trophy järjestetään Helsingin jäähallissa 10.–11.2.2024. Kilpailuihin odotetaan muodostelmaluistelun huippumaita Suomen lisäksi, sillä tämä on monella osallistuvalla joukkueella viimeinen mahdollisuus kerätä World Standing pisteitä MM-näyttöjä varten.

Tapahtumien onnistumisen mahdollistavat upeat vapaaehtoistoimijat, joiden rooli kilpailuiden järjestelyissä on korvaamaton. Tälläkin kertaa kilpailumme tarvitsevat onnistuakseen vapaaehtoisia jotka omalla panoksellaan tarjoavat urheilijoille parhaat olosuhteet onnistua ja kisavieraille unohtumattomien elämysten ketjun. Vapaaehtoistyö on palkitsevaa tekijälle itselleen ja iloinen tekemisen meininki tarttuu hyvässä porukassa.

Tarjolla on paljon erilaisia tehtäviä. Jokaisella tiimillä on oma osaava tiiminvetäjä, jonka toimenkuvaan kuuluu vapaaehtoisten perehdyttäminen sekä käytännön kysymyksiin vastaaminen. Aikaisemmasta kokemuksesta tapahtumajärjestelyissä on etua, mutta toivomme saavamme mukaan myös ensikertalaisia.

Vapaaehtoisen tärkeimmät ominaisuudet ovat iloinen ja palvelualtis asenne. Etusijalla vapaaehtoisten valinnassa ovat ne, jotka voivat olla mukana koko kilpailun ajan (pe-su). Huomioithan, että tehtävän mukaan työt voivat alkaa jo ennen varsinaisia kisapäiviä. Vapaaehtoisen tulee olla tehtävän aloittaessaan täysi-ikäinen. Odotamme vapaaehtoiselta suomen kielen taitoa, minkä lisäksi muu kielitaito luetaan eduksi.

Vapaaehtoistoiminnan luonteen mukaisesti toiminnasta ei makseta palkkaa ja jokainen vastaa itse mahdollisista majoitus- ja matkakuluistaan. Yli 7h vuoroja tekevät vapaaehtoiset saavat lämpimän aterian. Liiton kustantama vapaaehtoisten kahvila on käytössä kaikille vapaaehtoisille työvuoron pituudesta riippumatta. Vapaaehtoiset saavat myös seurata kilpailuja vapaasti oman työvuoronsa ulkopuolella.

Uudet vapaaehtoiset
Hae mukaan täyttämällä tietosi vapaaehtoisjärjestelmään (Gest) joka löytyy tästä linkistä. Lisätietoja ja kyselyt sähköpostitse outi.wuorenheimo@stll.fi

Ilmoittautumisaikaa on 31.12.2023 saakka.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024