Uutiset

Suomalaisjoukkueille menestystä Berlin Cup’issa

Alkaneen vuoden kansainvälinen kisakausi muodostelmaluistelussa avattiin suomalaisjoukkueiden osalta viikonloppuna Berliinissä. Joka toinen vuosi luisteltavassa Berlin Cup’issa suomalaisväriä edustivat tällä kertaa noviisisarjassa luistelevat Diamond Edges (Kaari) ja Team Ice Effect (JTL) sekä junioreissa Valley Bay Synchro (EsJt) ja Stella Polaris (OLK). Seniorisarjassa ei tänä vuonna nähty suomalaisia joukkueita.

Noviiseissa Suomeen saatiin kaksoivoitto Diamond Edges joukkueen johdolla. Joukkueen pistesaldo oli 57,95 ja tämä tulos on myös joukkueen kauden paras. Tälle kaudelle perustetun Team Ice Effectin ensimmäinen kansaivälinen kisa tuotti niin ikään joukkueelle kauden parhaan pistesaldon, 49,53.

Juniorisarjassa kaksoivoitto meni puolestaan Yhdysvaltoihin, voiton vei Skyliners ja kakkoseksi luisteli Starlights. Espoolainen Valley Bay Synchro (kuvassa) luisteli kilpailussa pronssille pistein 136,26 ja Stella Polaris nappasi neljännen sijan pistein 128,50. Myös suomalaisten juniorijoukkueiden  pistesaldot ovat kummallekin tämän kauden ennätyspisteet.

Muodostelmaluistelun kansainvälinen kisakausi jatkuu parin viikon päästä Neuchâtelissa Sveitsissä.

Berlin Cup’in tulokset http://www.deu-event.de/results/CoB2018/index.htm

 

 


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024