Uutiset

Yksinluistelun SM-noviisien loppukilpailupaikat selvillä

Viikonloppuna kilpailtiin Lahdessa yksinluistelun SM-noviisien toinen valintakilpailu.

Lahden Taitoluistelijoiden järjestämässä  kaksipäiväisessä kilpailussa kilpaili noviiseissa kaksi lohkoa ja näissä yhteensä 83 tyttöä ja 3 poikaa. Lisäksi kilpailussa oli mukana 1 SM-juniorisarjan poikaedustaja. Tyttöjen sarjassa sunnuntain vapaaohjelmiin selvitti tiensä 56 parhaan lyhytohjelmatuloksen saanutta luistelijaa.

SM-kilpailuihin valikoitui luistelijat kahdesta valintakilpailuista seuraavasti:
Molemmista lohkoista suoraan neljä lopputulosten parasta luistelijaa, jonka lisäksi pisteiden perusteella 4 luistelijaa. Pistevertailussa otettiin huomioon molempien lohkojen luistelijoiden pisteet paremmuusjärjestyksessä. Kaikki pojat selvittivät tiensä SM-kilpailuihin.

Toisen valintakilpailun kummankin lohkon tulokset, kaikki osallistujat

SM- ja Hopeafinaalikilpailupaikan lunastaneiden nimet

 


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024