Uutiset

Yksinluistelun SM-noviisien loppukilpailupaikat selvillä

Viikonloppuna kilpailtiin Lahdessa yksinluistelun SM-noviisien toinen valintakilpailu.

Lahden Taitoluistelijoiden järjestämässä  kaksipäiväisessä kilpailussa kilpaili noviiseissa kaksi lohkoa ja näissä yhteensä 83 tyttöä ja 3 poikaa. Lisäksi kilpailussa oli mukana 1 SM-juniorisarjan poikaedustaja. Tyttöjen sarjassa sunnuntain vapaaohjelmiin selvitti tiensä 56 parhaan lyhytohjelmatuloksen saanutta luistelijaa.

SM-kilpailuihin valikoitui luistelijat kahdesta valintakilpailuista seuraavasti:
Molemmista lohkoista suoraan neljä lopputulosten parasta luistelijaa, jonka lisäksi pisteiden perusteella 4 luistelijaa. Pistevertailussa otettiin huomioon molempien lohkojen luistelijoiden pisteet paremmuusjärjestyksessä. Kaikki pojat selvittivät tiensä SM-kilpailuihin.

Toisen valintakilpailun kummankin lohkon tulokset, kaikki osallistujat

SM- ja Hopeafinaalikilpailupaikan lunastaneiden nimet

 


Tuloksia: Iida Karhunen luisteli Tallinn Trophyn voittoon 24.11.2023
Tuloksia: Challenger-sarjan Warsaw Cup 19.11.2023