Uutiset

Team Unique johtaa Jyväskylässä

Team Unique johtaa lyhytohjelmien jälkeen muodostelmaluistelun toista SM-valintakilpailua Jyväskylässä. Varta vasten joukkueelle sovitettu Nocturne siivitti sen voittoon ja toi pisteet 71,45. Toiselta tilalta vapaaohjelmiin lähtee Marigold IceUnity pistein 68,71 ja kolmannelta nimensä uudistanut Helsinki Rockettes pistein 68,35.

Team Unique onnistui tunnelmallisessa lyhytohjelmassaan, vaikka ohjelmaan valmentaja Mirjami Penttisen mukaan mahtuikin muutama horjahdus.

– Tytöt pitivät kuitenkin pään kylmänä. Suoritus ei ollut mitenkään parasta joukkueelta, mutta tunnelma, jonka luistelijat loivat, oli ihana. Tämä on kaikkien aikojen lempiohjelmani, jonka eteen on tehty paljon töitä sekä koreografisesti että luistelullisesti. Tämä oli tärkeä voitto, hän totesi.

HL:n Marigold IceUnityn ”Täällä Pohjantähden alla” sujui myös suotuisten tähtien alla virheittä. Pisteet jäivät kuitenkin ensimmäisen valintakilpailun tuloksesta.

Helsinki Rockettes, joka sekin jäi ensimmäisen valintakisan lyhytohjelman tuloksestaan, on vain 0,36 pisteen päässä Marigoldista. Sen vahvaan Tiger-ohjelmaan osui yksi kaatuminen.

Joukkueen uusi nimi on nyt Helsinki Rockettes. Helsinki-etuliitteeseen päädyttiin seuran sovittua Radio City Trademarks LCC:n kanssa erimielisyyden Rockettes-nimen käyttöoikeudesta. Helsinki-täydennyksen ansiosta perinteinen Rockettes saattoi säilyä joukkueen nimessä. Ongelma, joka nyt on pois päiväjärjestyksestä, syntyi jo ennen kevään MM-kilpailua, jossa joukkue päätyi käyttämään nimeä RCKT.

Junioreissa kilpailua johtaa lyhytohjelman jälkeen Kaarinan Dream Edges pistein 51,08. HSK:n Team Mystique on toisena pistemäärällä 49,92 ja HTK:n Team Fintastic kolmantena 49,81 pisteellä.

Noviisien ykköslohkon voittajakolmikko oli

  1. Team Dynamique HSK
  2. Finettes HTK
  3. Blue Arrows ETK

Noviisien kakkoslohkon voittajakolmikko oli

  1. Starlights HL
  2. Valley Bay Synchronics ESJT
  3. Diamond Edges KAARI

Tulokset: http://www.figureskatingresults.fi/results/1718/MLSM2vk/index.htm

 


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024