Uutiset

Rockettes johtaa muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailua

Rockettes johtaa muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailua

Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes johtaa toista SM-valintakilpailua lyhytohjelmien jälkeen. Joukkue luisteli vahvasti Mirror Mirror -ohjelmansa, joka toi heille pisteet 66,20. Valmentaja Kaisa Arrateig oli tyytyväinen joukkueensa onnistumisiin pivottavassa blokissa sekä liukusarjassa. Hän piti suoritusta kokonaisuudessaan vahvana vetona pienistä epätarkkuuksista huolimatta.

Vauhdikas Ramalama -kappaleen tahtiin luisteltu ohjelma siivitti Team Uniquen (Helsingfors Skridskoklubb) toiseksi pistein 65,51. Marigold IceUnityn (Helsingin Luistelijat) Matadorit -ohjelma toi joukkueelle 64,61 pistettä ja kolmannen sijan. Neljänneltä sijalta vapaaohjelmakilpailuun lähtee Espoon Taitoluisteluklubin Revolutions pistein 52,18

HTK:n Team Fintastic voitti junioreiden toisen SM-valinnan lyhytohjelmakilpailun. Joukkueen Sky -ohjelma soljui puhtaasti ja toi pisteet 56,13. Toiseksi sijoittui erittäin vahvaa kautta luisteleva Kaarinan Taitoluistelijoiden Dream Edges. Joukkueen ohjelma Toteemi keräsi pisteet 52,81. Ensimmäisen valintakilpailun voittaja HL:n Musketeers jäi nyt lyhytohjelmissa kolmanneksi pistein 52,47.

SM-noviisisarjan ensimmäisessä lohkossa kilpailun voittajaksi luisteli Team Dynamique (HSK) pistein 64,88, toiseksi sijoittui Starlights (HL) pistein 57,86 ja kolmanneksi CrystalBlades (TapTL) pistein 47,90. Toisen lohkon voitti Finettes (HTK) 52,65 pisteellä, toiseksi sijoittui Diamond Edges (KAARI) pistein 50,53 ja kolmanneksi Valley Bay Synchronics (EsJt) pistein 49,46.

Kilpailu jatkuu SM-juniori ja -seniorisarjojen vapaaohjelmilla sunnuntaina 4.12. klo 13.00 alkaen Helsingin jäähallissa.

Tulokset: http://www.figureskatingresults.fi/results/1617/MLSM2vk/index.htm


Tuloksia: Iida Karhunen luisteli Tallinn Trophyn voittoon 24.11.2023
Tuloksia: Challenger-sarjan Warsaw Cup 19.11.2023