Uutiset

Urhea-säätiön tiedote

Urhea-säätiö tukemaan pääkaupunkiseudun Olympiavalmennuskeskushanketta

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean taustalle on perustettu Urhea-säätiö, jossa perustajajäseninä ovat Suomen Olympiakomitea, Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimus- ja kehittämissäätiö, Kisakalliosäätiö, Urheilulääketieteen säätiö sekä kahdeksan pääkaupunkiseudulla toimivaa oppilaitosta, muun muassa Aalto-yliopisto. Säätiö vauhdittaa Urhean visiota Olympiavalmennuskeskuksesta pääkaupunkiseudulla. Opetus– ja kulttuuriministeriön rahoittamassa kehittämishankkeessa on neljä painopistealuetta; valmennus, opiskelun ja urheilun yhdistäminen, asiantuntijapalvelut ja harjoitteluolosuhteet.

Ohessa liitteenä tiedote Urhean ja Olympiakomitean yhteistyöstä.


Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2023 3.6.2023
Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä liikuttamaan lapsia Hippo-luistelukoulun parissa 30.5.2023