Uutiset

Yhteistyö syvenee Sanoma Media Finland Oy/Nelonen Media kanssa

Nelonen Media ja Suomen Taitoluisteluliitto ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa Suomen Taitoluisteluliiton alaisten kilpailujen kaudet 2021–2022 ja 2022–2023. 

Ruutu tarjoaa kauden aikana 10–15 lähetystä, joista osa tuotetaan monikamera- ja osa fanikameratuotannolla. Samalla Ruutu+-tilauksella näkee monipuolisesti myös muuta viihde- ja urheilutarjontaa. 

”Olemme innoissamme yhteistyösopimuksen jatkumisesta, sillä tämä tukee erittäin hyvin strategista tavoitettamme taitoluistelun näkyvyyden ja tunnettuuden edistämiseksi. Sopimus on meille tärkeä, jotta voimme tarjota laajemmalle yleisölle kotimaista ja kansainvälistä urheilun huippuviihdettä suoraan kotisohvalta”, toteaa Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo.

”Suomalainen taistoluistelu on todella kovatasoista ja on hienoa päästä kasvattamaan lajin ansaitsemaa näkyvyyttä. Toivottavasti myös uudet katsojat löytävät taitoluistelun pariin Ruudussa”, sanoo Nelonen Median kumppanuuksien ja kotimaisten urheiluoikeuksien johtaja, Jukka-Pekka Ylinen.

Linkki Ruutu+ taitoluistelu sivustolle

Kuvassa: Team Unique, kuva Antti Lehto

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Ruutu-color_RGB-300x126.png

Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024