Uutiset

Ice Skating Tourilla käytiin aina Inarissa saakka

Ice Skating Tourilla luisteltiin viime viikolla koululaisten ja koko perheen voimin Orivedellä, Varkaudessa, Kontiolahdella, Polvijärvellä, Kajaanissa, Ivalossa ja Inarissa. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi sunnuntaina 26.11.2017 rikkoutui Inarissa sadan Koko Suomi Luistelee -tapahtuman rajapyykki.

Luistele mun kaa! -jääseikkailussa Varkauden Tarmon, Joensuun Katajan sekä Taitoluistelijat Kajaanin ohjaajat innostivat paikkakuntalaisia luistelun saloihin. Tällä viikolla nautitaan luistelun vauhdista Ylitorniolla, Kolarissa, Muoniossa, Kittilässä ja Levillä.

Suomalaisia kannustetaan itsenäisyyden juhlavuotena luistimille. Lapset ja aikuiset 70 paikkakunnalla pääsevät tutustumaan ohjatusti luistelun saloihin Ice Skating Tour -tapahtumakiertueen merkeissä. Valtakunnallinen kiertue on Suomen Luisteluliiton ja Suomen Taitoluisteluliiton yhteinen ponnistus, jonka tavoitteena on innostaa kaikenikäisiä ja -taustaisia yhteisiin ulkoiluhetkiin suomalaisille perinteisen liikuntamuodon parissa. 

www.iceskatingtour.fi

www.kokosuomiluistelee.fi


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024