Uutiset

Marigold toisena Shanghaissa

Marigold IceUnity on toisena lyhytohjelmien jälkeen Shanghai Trophyn muodostelmakilpailussa pistein 66,41.  Kilpailua johtaa hallitseva maailmanmestari Venäjän Team Paradise, joka kokosi baletinomaisella lyhytohjelmallaan pisteet 72,99. Eroa joukkueiden välille kertyi teknisistä elementeistä 5,56 ja esittämisestä ja laadusta 1,02 pistettä.

Marigold onnistui Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä kunnioittavassa Pohjantähti-ohjelmassaan hyvin. Valmentaja Anu Oksanen olikin tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

– Ihan hyvä ja rauhallinen veto. Teknisiä tasoja jäi saamatta aika paljon, joten niihin tarvitaan tarkkuutta vapaaohjelmassa. Hyvillä fiiliksillä valmistaudumme huomiseen, sillä lähdemme nyt vapaaohjelmiin paljon paremmista asemista kuin kevään 2016  Shangai Trophyssa, jolloin joukkue oli lyhytohjelmien neljäs,  hän totesi.

Kolmantena kilpailussa on samban rytmeihin luistellut Kanadan Les Suprêmes pistein 64,33. Kevään MM-kilpailujen isäntämaan Ruotsin Team Surprise ylsi Abba-hitillään neljänneksi pistein 62,96. Aivan ruotsalaisten takana viidentenä on Yhdysvaltain Haydenettes 62,75 pisteellä.

Kansainvälisen Luisteluliiton kutsukilpailu Shanghai Trophy tekee tunnetuksi luistelun lajeja ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä. Kaikki mukana olevat muodostelmajoukkueet ovat moninkertaisia MM-mitalisteja. Taitoluisteluperheen tavoitteena on saada muodostelmaluistelullekin olympia-status.

Vapaaohjelmakilpailu Shanghain Oriental Sports Centerissä käydään lauantaina kello 19 paikallista ja kello 13 Suomen aikaa.

Tulokset: http://www.isuresults.com/events/fsevent03111481.htm


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024