Uutiset ja artikkelit

Sula neljänneksi Tallinnassa ennätyspistein

Sofia Sula luisteli mainiosti kansainvälisessä Tallinn Trophyssa sijoittuen kilpailussa neljänneksi. Sofia luisteli samalla uudet ennätyspisteensä 149,19.

Onnistuneen lyhytohjelman taituroinut Leppävirran Taitoluistelijoita edustava  Sofia lähti vapaaohjelmaan sijalta neljä. Teknisesti haastava vapaaohjelma sujui lähes yhtä varmoin ottein. Ainoa selvä virhe oli toisen kolmoisflipin päätyminen jään pintaan., muutoin repertuaarissa olivat kaikki kolmoishypyt (ei kolmoisakselia). Vapaaohjelmaosiossa hän oli neljäs. Kiss & cry -nurkkauksessa uuden valmentajansa, Florent Amodion, kanssa pisteitä odotellut suomalainen oli iloinen vahvan kokonaiskilpailun jälkeen.

Laura Karhunen, joka hänkin onnistui vahvasti lyhytohjemassaan, oli kilpailussa hienosti kuudes. Vapaaohjelma sisälsi pientä takeltelua alastuloissa, jolloin lyhytohjelman viides sija vaihtui vapaaohjelmaosion kymmenenteen. Laura keräsi kokonaispisteet 1321,92. Kilpailun voitti Venäjän Anastasiia Gubanova pistein 189,31.

Junioripoikien sarjassa Benjam Papp sijoittui 15:nneksi 115,13. Benjam oli sijalla 15 molemmissa ohjelmissa. Poikien kilpailun voitti ylivoimaisesti Venäjän Andrei Mozalev 202,94.

Tulokset https://data.tallinntrophy.eu/2017/Tallinn_Trophy/index.php


Taitoluistelun Grand Prix -sarja V Sportilta 22.10.2021
Bergman kolmanneksi Budapest Trophyssa 17.10.2021