Uutiset

Elina Järvinen liiton ryhmien oheisharjoittelun vastuuvalmentajaksi

Suomen Taitoluisteluliiton valmennusryhmien oheisharjoittelun vastuuvalmentajaksi on nimetty fysioterapeutti Elina Järvinen.Järvisen tehtäviin kuuluvat valmennusryhmien oheisharjoittelun suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhteistyössä liiton valmennuspäällikön ja nuorten olympiavalmentajan kanssa. Järvinen on tuttu tuki liiton valmennusryhmien leireiltä jo muutaman vuoden ajan – fysioterapiayhteistyön merkeissä.

Järvinen (os. Kettunen), muistetaan myös omasta menestyksekkäästä luistelu-urasta, jonka aikana hän edusti Suomea mm. Salt Lake Cityn olympialaisissa vuonna 2002 (11:s) sekä MM-kilpailuissa (paras sijoitus 11:s) ja EM-kilpailuissa (paras sijoitus 5:s). Oman luistelu-uran päätyttyä vuonna 2005, toimi hän myös taitoluisteluvalmentajana, kouluttauduttuaan III-tason valmentajaksi asti.

Kuva STLL

Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2023 3.6.2023
Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä liikuttamaan lapsia Hippo-luistelukoulun parissa 30.5.2023