Uutiset

Efimenko – Penassen jäivät neljänneksi Riiassa

Liubov Efimenkon ja Matthew Penassen vapaaluistelu ei sujunut tänään odotetusti Riian kansainvälisessä taitoluistelukilpailussa Volvo Cupissa. Penasselle tuli virhe molempiin soolohyppyihin ja yksi ohjelman nostoista jäi tekemättä. Pari pisti virheet jännityksen piikkiin.

– Matthewn mukaan hän oli ylijännittynyt tänään, sillä hän halusi näyttää kaiken osaamisemme ensimmäisessä vapaaohjelmakilpailussamme, kertoi Efimenko. – Minusta kilpaileminen tuntui hyvältä ja pystyin keskittymään hetkeen.

Pisteitä vapaaohjelmasuorituksesta kertyi 73,04 ja yhteensä koko kilpailun saldo on 120,14. Pari menetti lyhytohjelman toisen sijansa ja jäi kilpailussa neljänneksi. Kilpailun voitti jo lyhytohjelman jälkeen johdossa ollut Iso-Britannian  Zoe Jones – Christopher Boyadji.

Efimenko ja Penasse saavuttivat jo ensimmäisessä kilpailussaan lokakuussa arvokilpailuiden teknisen pisterajan lyhytohjelmassa. Nyt pari jäi vapaaohjelmassa EM-kilpailuiden teknisestä rajasta 0,12 pistettä. MM-kilpailuiden 43 pisteen minimivaatimukseen on vielä matkaa 7,12 pistettä.

Seuraavan kerran pari kilpailee joulukuussa ISU Challenger Series –kilpailuissa Kroatiassa, jossa se voi yrittää tavoitella arvokilpailuiden pisterajoja vapaaluistelussa.

Tulokset: http://www.kristalice.lv/Results/Volvo34th/index.htm

 


Kevätliittokokouspäivä summasi kauden 2023-2024 20.4.2024
Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024