Uutiset

Marigold johtaa 1. valintaa

Suomalaiset muodostelmaluistelijat avasivat vahvoin ottein ja ohjelmin kautensa lajin ensimmäisissä valintakilpailuissa Turussa. Marigold IceUnity luisteli lyhytohjelmien kärkeen pisteillä 71,85. Toisena on Rockettes pistein 70,81 ja kolmantena Team Unique pistein 69,95.

Marigold luisteli tarkasti ja tyylikkäästi lyhytohjelmansa Täällä Pohjantähden alla, joka jatkaa joukkueen suomalaisuuden teemaa edelliskauden Suomi 100 -ohjelman jälkeen

– Joukkue luisteli ohjelmansa siististi ja rauhallisesti. Olen erittäin tyytyväinen luistelijoideni hallittuun suoritukseen, totesi Marigoldin valmentaja Anu Oksanen.

Toiseksi luistellut Rockettes toi vahvasti jäälle tiikerinsä. Tiger-ohjelma sujui upeasti ja tulisesti elementistä toiseen. Myös Team Unique antautui täysillä ohjelmalleen Nocturne, jonka on sovitettu pianolle varta vasten joukkuetta varten. Maamme uusimmalla joukkueella Lumineersilla oli myös vauhtia, iloa ja täyttä tekemistä ohjelmassaan Pressure makes Diamonds.

Junioreissa kilpailua johtaa lyhytohjelman jälkeen HL:n Musketeers pistein 57,96. Kaarinan Dream Edges lähtee vapaaohjelmien päivään kakkostilalta, vain 0,18 pistettä voittajan takaa. Kolmanneksi luisteli HSK:n Team Mystique pisteillä 54,73.

Noviisien ykköslohkon voittajakolmikko oli

1.  Finettes HTK
2. Team Dynamique HSK
3. CrystalBlades TAPTL

Noviisien kakkoslohkon voittajakolmikko oli

1. Starlights HL
2. Diamond Edges KAARI
3. Valley Bay Synchronics ESJT

Tulokset: http://www.figureskatingresults.fi/results/1718/MLSM1vk/index.htm

 


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024