Uutiset

Jenni Saarinen avasi kilpailukauden/suomalaisten tuloksia

Ylioppilaskirjoitusten vuoksi kilpailukautensa vasta nyt aloittanut taitoluistelija Jenni Saarinen, 19, sijoittui torstai-iltana päättyneessä Denkova-Staviski Cupissa Bulgariassa neljänneksi yhteispistein 135,51. Lyhytohjelmassa Saarinen teki oman ennätyksensä, mutta vähemmän harjoiteltuun vapaaohjelmaan sisältyi takerteluja.  Tamperelainen oli kuitenkin tyytyväinen.

– Kauden aloitukseni oli kaikkineen tosi onnistunut, ja vaikka kolmoisflippiä en saanut vielä palautettua kilpailuohjelmiini, se meni harjoituksissa ja kisaverryttelyssä.

Suomen toinen naisedustaja Nelma Hede oli lopputuloksissa yhdeksäs pistein 115,32. Kilpailun voitti Italian Micol Christini, 164,21.

Junioritytöissä Sofia Sula jatkoi tämän syksyn vahvoja esityksiään kansainvälisillä jäillä ja sijoittui sarjassaan kolmanneksi pistein 138,26. Muut Suomen edustajat olivat Melina Brusi, sijoitus 11. pistein 108,99, ja Vilma Leppänen, 18. pistein 96.61.

Mai Helske nousi Advance Noviisit -sarjassa lyhytohjelman yhdeksänneltä sijalta hienosti kokonaiskilpailun neljänneksi.