Uutiset ja artikkelit

Sofia Sula 8:s junioreiden GP-kilpailussa

Sofia Sula sijoittui kahdeksanneksi Zagrebissa päättyneessä junioreiden GP-kilpailussa.
Tikkurilan Taitoluisteluklubia edustava Sofia oli molemmissa ohjelmissa seitsemäs. Lyhytohjelmassa kolmoisflip-yhdistelmä päätyi jään pintaan, mutta kolmoislutz oli upea kuten myös nelostasolle arvioidut askeleet ja piruetit. Vapaaohjelma sujui sekin mainiosti. Ohjelma sisälsi mm. kolmoislutzin, kaksi kolmoisflippiä, kolmoisritin, kolmoistulpin, kaksoisakselin ja jälleen nelostason piruetit. Nuori suomalainen keräsi kokonaisuudessaan 143,77 pistettä. GP-kilpailu oli 14-vuotiaalle Sofialle ensimmäinen.

Tulokset http://www.isuresults.com/results/season1718/jgpcro2017/index.htm


Tuloksia: Friuli-Venetsia Giulia 2023 27.1.2023
Haemme kilpailukoordinaattoria 17.1.2023