Uutiset

Jäätanssijat jäivät ilman olympiapaikkaa

Jäätanssijat Cecilia Törn ja Jussiville Partanen kokivat pettymyksen Obrstdorfin olympiakarsinnassa, sillä himoittu paikka Pyeongchangin olympialaisiin ei lopulta auennut.

Lyhyttanssin viidenneltä sijalta vapaatanssiin lähtenyt pari putosi osiossa yhdeksänneksi, joka oli myös suomalaisparin lopullinen sijoitus. Parin yhteispisteet 138,45 jäivät viitisen pistettä sijasta kuusi, jolla olympiapaikka olisi vielä auennut. Alun perin paikkoja oli jaossa viisi, mutta tanskalaisten jätettyä maapaikkansa käyttämättä kansalaisuusasian takia, nousi luku yhdellä.

Mihinkään näkyvään virheeseen ei suomalaispari vapaatanssissaan sortunut. Tyylikäs ohjelma eteni katsojan silmään toiveikkaasti. Törn-Partanen olivatkin tulosliuskan nähtyään ihmeissään twisselisarjan tason putoamisesta ykköseksi. Ohjelma tyydytti muutoin paria, vaikka tulos ei ollutkaan toiveiden mukainen.

-Tulos on meille erittäin suuri pettymys, sillä halusimme olympiapaikkaa todella paljon. Annoimme kaikkemme ja saimme tiukassa paikassa kovien paineiden alla tehtyä kaksi hyvää suoritusta. Siihen olemme tyytyväisiä, pari sanoi.

http://www.isuresults.com/results/season1718/csger2017/


Kutsu Suomen Taitoluisteluliiton kevätliittokokoukseen 20.4.2024 15.3.2024
Tuloksia: Sonja Henie Trophy 10.3.2024