Uutiset

Valtter Virtasen rohkea taistelu ei riittänyt olympiapaikkaan

Valtter Virtasen päättäväinen taistelu Oberstdorfin olympiakarsinnassa ei tuottanut toivottua tulosta. Virtanen sijoittui kokonaiskilpailussa 17:nneksi, kun jaossa olivat viimeiset kuusi paikkaa Pyeongchangin olympialaisiin.

Vapaaohjelmansa Virtanen aloitti lennokkaalla neloistulpilla, joskin alastulo jäi uupumaan kuten myös kolmoistulppi-kolmoistulppi-yhdistelmässä. Ohjelma sisälsi kuitenkin monia onnistuneita hyppyosioita ja laadukkaita piruetteja. 14:nneltä sijalta vapaaohjelmaan lähtenyt Virtanen luisteli kohtuullisen ohjelman, mutta tasaväkisessä ja kovassa kilpailussa se ei riittänyt. Oberstdorfissa asuva 30-vuotias suomalainen keräsi kokonaispisteet 171,85, jotka jäivät vain puolitoista pistettä hänen kansainvälisestä ennätyksestään.

Lääkärinä Oberstdorfissa harjoittelunsa ohella toimiva Virtanen odotti itseltään parempaa, mutta suuntasi katseensa jo viikon päästä Espoossa käytävään Finlandia Trophyyn.

– Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Parempaa odotin, mutta urheilu on tämmöistä. Elämä kuitenkin jatkuu. Huomenna aamulla menen kuudeksi töihin ja hoidan yöpäivystyksen siihen päälle. Sen jälkeen akut lataukseen ja mies taas kisakuntoon ensi viikkoa silmällä pitäen.

Tulokset:
http://www.isuresults.com/results/season1718/csger2017/


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024