Uutiset

Viveca Lindfors avasi kilpailukautensa JGP-kilpailuissa Latviassa

Suomalaisluistelijoiden syksyn kansainvälisten kilpailujen sarja käynnistyi tänään Latvian Junior Grand Prix-kilpailulla, jossa Suomea edustaa Viveca Lindfors. Lindforsin ensimmäistä kertaa kilpajäillä nähty, Wishing You Were Somehow Here Again-kappaleen tahtiin luisteltu, lyhytohjelma oli herkkä ja kaunis kokonaisuus.

Teknisesti Lindfors ei kuitenkaan päässyt aivan parhaimpaansa, vaan haparointi kolmoisflipissä ja kolmoislutzin kaatuminen näkyivät ohjelman pisteissä. Kaksoisaxel ja korkeimmalle eli nelostasolle arvoidut piruetit sen sijaan sujuivat läpi ohjelman mallikkaasti. Lyhytohjelmasta Lindfors keräsi yhteensä 46,47 pistettä.

-Olen pettynyt ja vihainen itselleni, koska en pystynyt tänään sellaiseen suoritukseen kuin harjoituksissa. Ohjelmassa oli tänään liikaa virheitä, kymmenenneltä sijalta vapaaohjelmakilpailuun lähtevä Lindfors summasi suoritustaan.

Kilpailua johtaa Venäjän Daria Panenkova 66,65 pisteellä. Vapaaohjelmakilpailu käydään huomenna perjantain 8. syyskuuta.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1718/jgplat2017/index.htm

Livestream: https://www.youtube.com/user/ISUJGP2011


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024