Uutiset

Suomen joukkue Nebelhorn Trophyssa

Taitoluistelijat kilpailevat viimeisistä tarjolla olevista olympiapaikoista 27.-30. syyskuuta Nebelhorn Trophyssa, Saksan Oberstdorfissa. Suomen Taitoluisteluliiton liittohallitus on vahvistanut Suomen joukkueen.

Naiset: Viveca Lindfors
Miehet: Valtter Virtanen
Jäätanssi: Cecilia Törn ja Jussiville Partanen, varalla Juulia Turkkila ja Matthias Versluis
Pariluistelu: –

Luistelijat nimettiin kilpailuun elokuussa annettujen näyttöjen perusteella. Suomea kevään MM-kilpailuissa edustanut Emmi Peltonen oli näyttöleirin aikana sairaana. Peltonen voidaan nimetä varalle, mikäli hän antaa tarvittavat näytöt myöhemmin järjestetyssä näyttötilaisuudessa.

Nebelhorn Trophyssa on tarjolla 6 maapaikkaa sekä naisten että miesten sarjoihin, 5 paikkaa jäätanssiin ja 4 paikkaa pariluisteluun.  Oberstdorfissa mahdollisesti hankittu olympiapaikka ei ole vielä henkilökohtainen, vaan vasta maalle osoitettu paikka. Yhteensä olympialaisissa kilpailee 30 naista ja miestä, 16 pariluisteluparia ja 20 jäätanssiparia. Valtaosa maapaikoista jaettiin Helsingin MM-kilpailuissa viime keväänä. Talviolympialaiset järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa helmikuussa.

Kilpailun sivut


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024