Uutiset

Jäätanssijat Törn ja Partanen tavoittelevat MM-kisajäältä uransa parasta suoritusta

Suomen joukkueen MM-konkarit jäätanssijat Cecilia Törn ja Jussiville Partanen lähtevät kolmansiin MM-kilpailuihinsa innostunein mielin. Kotikisoista pari odottaa erityisesti yleisön kannustusta ja energistä tunnelmaa.
-Olemme saaneet erittäin hyvän harjoittelujakson alle. Harjoittelimme ennen MM-kisoja Milanossa muun muassa yhdessä Anna Cappellinin ja Luca Lanotten kanssa. Harjoituksissa keskityimme erityisesti askeltekniikan kehittämiseen. Olemme myös panostaneet lyhytohjelman tunnelmaan, Törn ja Partanen kertovat.

Parin alkukausi ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan Törnin loukattua jalkansa kesällä.
-Vasta marraskuussa alkoi tuntua siltä, että pystymme taas harjoittelemaan normaalisti eikä kumpikaan joutunut varomaan mitään. Ennen kilpailua olemme kuitenkin treenanneet kovaa ja työ on tuottanut tulosta, pari pohtii.

Jäätanssin taso on kuluvalla kaudella ollut maailmalla huikea ja myös kausi kaudelta kärkeä kohti kiivenneet Törn ja Partanen ovat tiedostaneet tämän.
-Kova taso motivoi harjoittelemaan entistä enemmän. MM-kilpailuista lähdemme hakemaan omaa parasta suoritustamme ja tietysti toivomme, että saamme paikan myös vapaatanssiin. Emme näe, että kärjen tavoittaminen tulevaisuudessa olisi mitenkään mahdoton tehtävä. Täytyy vain harjoitelle todella kovaa ja antaa itsestään kaikki, Törn ja Partanen summaavat.

Jäätanssin lyhyttanssikilpailu luistellaan perjantaina 31.3. klo 11.00 alkaen. Törn ja Partanen liukuvat jäälle kilpailun kolmantena parina.

Miesten lyhytohjelmakilpailu on käynnissä juuri nyt Hartwall Arenassa. Illalla luistellaan parien vapaaohjelmakilpailu.

Tulokset: www.isuresults.com/results/season1617/wc2017/index.htm

Kilpailun www-sivu: www.helsinki2017.com/fi/etusivu


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024