Uutiset

Lindfors ja Pirinen sijalle 19 taitoluistelun junioreiden MM-kilpailuissa

Jäätanssijat Monica Lindfors ja Juho Pirinen luistelivat yhteispistein 102,66 sijalle 19 taitoluistelun junioreiden MM-kilpailuissa Taipei Cityssä. Lyhyttanssin jälkeen sijalla 20 ollut pari luisteli sujuvan vapaatanssin, jonka pisteet 58,04 nostivat parin yhden pykälän ylöspäin kokonaistuloksissa.

Ensimmäistä kertaa arvokilpailuissa luistelleet Lindfors ja Pirinen olivat tyytyväisiä suorituksiinsa.

”Kokonaisuutena tämä kisa oli tosi onnistunut. Vapaatanssissa tekniset tasot jäivät vähän alemmas kuin toivoimme, mikä hiukan harmittaa. Tämä kilpailu oli kuitenkin kauden paras, vaikka emme saaneetkaan ennätyspisteitä”, pari kertoo.

Myös Lindforsin ja Pirisen valmentaja Maurizio Margaglio iloitsi suojattiensa kehityksestä.

”Meidän täytyy olla todella iloisia Monican ja Juhon suorituksesta. He ovat luistelleet uskomattoman kauden ottaen huomioon, että he aloittivat luistelemisen yhdessä vasta viime kesäkuussa. Ensin he saavuttivat junioreiden MM-kisapaikan, sitten pääsivät vapaatanssikilpailuun ja luistelivat kaksi vahvaa ohjelmaa. Olen todella ylpeä heistä”, Margaglio sanoo.

Maailmanmestaruuden jäätanssissa vei Yhdysvaltojen Rachel Parsons – Michael Parsons pistein 164,83.

Juniorityttöjen vapaaohjelmakilpailu luistellaan tänään klo 10.00 alkaen. Suomen edustaja Viveca Lindfors luistelee klo 12.20 Suomen aikaa.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1617/wjc2017/index.htm

Live stream: http://www.eurovisionsports.tv/isu/


Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024