Uutiset

Lindfors upeasti kymmenenneksi junioreiden MM-kilpailujen lyhytohjelmakilpailussa

Taitoluistelun junioreiden MM-kilpailuissa Taipei Cityssä luisteltiin tänään juniorityttöjen lyhytohjelmakilpailu. Suomen Viveca Lindfors luisteli onnistuneen ohjelman, joka vei hänet 55,50 pisteellä sijalle kymmenen. Lindfors aloitti ohjelmansa lennokkaalla kolmoislutz-kolmoistulppi-yhdistelmähypyllä ja jatkoi kolmoisrittiin sekä kaksoisaxeliin. Myös ohjelman piruetit ja askeleet sujuivat erinomaisesti ja ne arvosteltiin kolmos- ja nelostasoille, eli korkeimmille mahdollisille tasoille.

”Tuntuu tosi hyvältä. Hypyt sujuivat ja rittikin, joka ei ole ollut minulle helpoin hyppy oli puhdas ja pysyi pystyssä. Pitkästä aikaa nautin kilpailussa luistelemisesta. Vapaaohjelmakilpailuun lähden samalla asenteella kuin tähänkin päivään”, iloinen Lindfors sanoo.

Kilpailua johtaa Venäjän Alina Zagitova 70,58 pisteellä.

Jäätanssin vapaatanssikilpailu luistellaan huomenna 18.3. alkaen klo 5.30 ja juniorityttöjen vapaaohjelmakilpailu alkaen klo 10.00 Suomen aikaa. Jäätanssikilpailussa Suomea edustavat Monica Lindfors ja Juho Pirinen.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1617/wjc2017/index.htm

Live stream: http://www.eurovisionsports.tv/isu/


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024