Uutiset

Lindfors ja Pirinen huippusuoritukseen taitoluistelun junioreiden MM-kilpailujen lyhyttanssissa

Jäätanssijat Monica Lindfors ja Juho Pirinen tekivät onnistuneen lyhyttanssin taitoluistelun junioreiden MM-kilpailuissa Taipei Cityssä. Pisteet 44,62 veivät parin sijalle 20 ja takasivat paikan vapaatanssikilpailuun.

”Aivan mahtavat fiilikset, hiukan jopa uskomaton olo. Saimme ensimmäistä kertaa molemmista pakollisista kuvioista kaikki keypointit hyväksytysti läpi. Oli tosi ihanaa luistella tämä ohjelma!”, pari iloitsi suorituksensa jälkeen.

Kilpailua johtaa Venäjän Alla Loboda – Pavel Drozd 67,59 pisteellä. Vapaatanssit luistellaan lauantaina 18.3. alkaen klo 5.30 Suomen aikaa.

Juniorityttöjen lyhytohjelmakilpailu luistellaan 17.3. alkaen klo 5.00 Suomen aikaa. Suomen edustaja Viveca Lindfors luistelee viimeisessä ryhmässä klo 11.01 alkaen. Kilpailijat jaetaan luisteluryhmiin World Rank-sijoitusten mukaan, Lindfors pitää itsellään listan toista sijaa.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1617/wjc2017/index.htm

Live stream: http://www.eurovisionsports.tv/isu/


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024