Uutiset

Venäjällä kaksoisjohto muodostelmaluistelun junioreiden MM-kilpailuissa Kanadassa

Venäjän Crystal Ice otti ykköstilan ja Junost kakkospaikan muodostelmaluistelun junioreiden MM-kilpailussa lyhytohjelmien jälkeen. Suomen Team Fintastic on kuitenkin aivan venäläisten tuntumassa kolmantena ja Musketeers neljäntenä ennen vapaaohjelmia.

Venäjän Crystal Ice saavutti lyhytohjelmastaan pisteet 62,55 ja Junost pisteet 62,34. Suomen Team Fintastic onnistui herkässä lyhytohjelmassaan Sky  ja saavutti kauden tärkeimmässä kilpailussa ennätyspisteet 61,55. Myös maamme toinen edustaja Musketeers ylsi MM-jäällä kauden ennätyspisteisiin 57,72.

– Fintastic luisteli tänään ohjelmansa tunteella ja rohkeasti. Joukkue ei antanut kovan paineen hämätä, vaan pisti itsensä täysillä likoon. Huomenna voimme luistella vapaaohjelmamme kilpailussa, jossa tukenamme on paljon suomalaisia kannustusjoukkoja. Tytöt pääsevät nauttimaan jäälle vielä kerran yhdessä. Teemme töitä saadaksemme samanlaisen voiman ja energian liikkeelle kuin saimme lyhytohjelmassa, valmentaja Kaisa Arrateig kertoi.

Myös Musketeersin valmentaja Anu Oksanen oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen kovatasoisessa kilpailussa.

– Kilpailu on todella tiukka venäläisten ja pohjoisamerikkalai

Musketeers on kilpailussa neljäntenä ennen vapaaohjelmia,
.

sten kanssa. Siinä valossa joukkueen suoritus oli hyvä, vaikka muutama yksityiskohta olisikin voinut mennä paremmin. Tytöt nauttivat itse suorituksestaan, mikä lupaa hyvää huomiselle. Vapaan päivänä olemme tiukassa kisassa kuumassa ryhmässä.

Vapaaohjelmakilpailu alkaa lauantaina kello 15 paikallista aikaa. Kuuma ryhmä, jossa molemmat suomalaiset ovat mukana, käynnistyy kello 17.45.  Aikaero Suomeen on – 7 tuntia.

Junioreiden maailmanmestaruudesta luistellaan nyt kolmatta kertaa. Musketeers puolustaa molempien edellisten MM-kisojen maailmanmestaruutta ja Team Fintastic kummankin kilpailun MM-hopeaa.

Tulossivu: http://www.isuresults.com/results/season1617/wjcsys2017/

MM-kilpailujen sivut: https://skatecanada.ca/event/isu-world-junior-synchronized-skating-championships-2017/

Kisasivuilta löytyy live stream


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024