Uutiset

Naistenpäivänä Koko Suomi Luistelee Helsingissä

Talven aikana yli 70 paikkakunnalla kiertänyt Koko Suomi Luistelee -kiertue huipentuu Helsingin Jääpuistossa 8.3. järjestettävään maksuttomaan perheluistelutapahtumaan. Koko Suomi Luistelee-projekti on Suomen Taitoluisteluliiton, Suomen Luisteluliiton sekä Helsingin kaupungin yhteinen hanke, joka innostaa suomalaisia luistimille, vaalimaan luistelutaitoa ja nauttimaan luisteluliikunnasta yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Suomi100-juhlavuoden kunniaksi Helsingissä kilpaillaan tänä keväänä myös taitoluistelun maailmanmestaruuksista.

Myllypuron Taitoluisteluklubin (MTK) ohjaajat tuovat tapahtumassa jäälle uudenlaisen, perheille suunnatun Luistele mun kaa! -jääseikkailun. Kuvitteellinen matka Suomen ympäri tutustuttaa lapset ja aikuiset hauskasti lorujen ja leikkien siivittämänä luistelun alkeisiin. Yhteinen Luistele mun kaa! -kokemus rohkaisee aikuisia tukemaan lastensa luistelun opettelua ohjaajilta saatujen vinkkien välityksellä myös tapahtuman jälkeen. Koko tapahtuman ajan tarjolla on myös ammattitaitoista tekniikkaopetusta jo hieman kokeneemmille luistelijoille. Omien jalkojen kaivatessa hengähdystaukoa voi istahtaa seuraamaan MTK:n taitoluistelijoiden taidokkaita esityksiä.

Jos omia välineitä ei vielä löydy, Lucky Skate -luistinlainaamo tarjoaa koko perheelle taitoluistimet lainaan tapahtuman ajaksi. Tapahtumassa arvotaan lisäksi tunneittain lippuja Helsingin Hartwall Arenassa 29.3.-2.4. järjestettäviin taitoluistelun MM-kilpailuihin.

Tervetuloa!

Tapahtumapäivän aikataulu:

Klo 17-19 Perheluistelutapahtuma 8.3.2017, Jääpuisto, Rautatientori

Klo 17.00 – 17.10                        Myllypuron Taitoluisteluklubin luistelijoiden esiintyminen

Klo 17.15 – 17.40                        Luistele mun kaa! -osuus perheille + vapaata luistelua

Klo 17.40 – 18.10                        Vapaata luistelua ja luistelun perustekniikan ohjausta halukkaille

Klo 18.10 – 18.20                        Myllypuron Taitoluisteluklubin luistelijoiden esiintyminen

Klo 18.20 – 18.45                        Luistele mun kaa! -osuus perheille + vapaata luistelua

Klo 18.45 – 19.00                        Vapaata luistelua ja luistelun perustekniikan ohjausta halukkaille

Lisätietoja:

www.kokosuomiluistelee.fi
http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/liikuntavirasto/koko-suomi-luistelee-helsingissa
Taitoluistelun MM-kilpailut


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024