Uutiset

Jäätanssijat ennätyspisteisiin Bavarian Openissa

Jäätanssijat Cecilia Törn ja Jussiville Partanen saavuttivat Saksassa Bavarian Open -kilpailussa uudet ennätyspisteet 150,20, jotka veivät parin kilpailussa neljänneksi. ”Kilpailusta jäi oikein hyvät fiilikset ja olemme tyytyväisiä pisteisiin. Tämä oli tosi hyvä etappi ennen MM-kisoja. Kilpailussa oli mukana upea porukka ja nyt tiedämme taas, mitä parantaa ennen seuraavia kisoja”, pari sanoo.

Myös Juulia Turkkila ja Matthias Versluis luistelivat uudet ennätyspisteensä 130,60, jotka oikeuttivat sijaan 11. ”Olemme iloisia kauden ennätyspisteistä ja 80 pisteen rajan rikkoutumisesta vapaatanssissa. Luistelu tuntui hyvältä ja olemme tyytyväisiä kokonaisuuteen. Nyt pääsemme aloittamaan valmistautumisen ensi kautta varten ja työstämään uusia juttuja, joista olemme jo innoissamme”, pari kertoo.

Kilpailun voittivat Italian Anna Cappellini ja Luca Lanotte pistein 190,14.

Juniorisarjassa Monica Lindfors ja Juho Pirinen luistelivat sijalle 14 pistein 107,02. Kilpailun voittivat Venäjän Ekaterina Kuznetsova ja Dmitri Parkhomenko pistein 141,22.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024