Uutiset

Ystävänpäivänä Koko Suomi Luistelee Helsingissä

Koko Suomi Luistelee -kiertue juhlistaa ystävyyttä ja luistelun riemua Helsingin Jääpuistossa 14.2. maksuttomassa perhetapahtumassa. Suomi 100 -juhlavuonna Helsingissä järjestetään taitoluistelun MM-kilpailut ja pikaluistelun nuorten MM-kilpailut, joiden kunniaksi Suomen Taitoluisteluliitto, Suomen Luisteluliitto sekä Helsingin kaupungin liikuntavirasto ovat mukana Koko Suomi Luistelee -projektissa. Koko Suomi Luistelee -kiertue innostaa suomalaisia luistimille, vaalimaan luistelutaitoa ja nauttimaan luisteluliikunnasta yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Helsingin Taitoluisteluklubin (HTK) ohjaajat tuovat tapahtumassa jäälle uudenlaisen, perheille suunnatun Luistele mun kaa! -jääseikkailun. Kuvitteellinen matka Suomen ympäri tutustuttaa lapset ja aikuiset hauskasti luistelun alkeisiin. Yhteinen Luistele mun kaa! -kokemus rohkaisee aikuisia tukemaan lastensa luistelun opettelua ohjaajilta saatujen vinkkien välityksellä myös tapahtuman jälkeen. Koko tapahtuman ajan tarjolla on myös ammattitaitoista tekniikkaopetusta jo hieman kokeneemmille luistelijoille. Omien jalkojen kaivatessa hengähdystaukoa voi istahtaa seuraamaan HTK:n taitoluistelijoiden taidokkaita esityksiä.

Päivä huipentuu iloiseen ystävänpäivänpäivän rusettiluisteluun.

Lucky Skate -luistinlainaamo tarjoaa koko perheelle taitoluistimet lainaan tapahtuman ajaksi, jos omia välineitä ei vielä löydy. Tapahtumassa arvotaan lisäksi tunneittain lippuja taitoluistelun MM-kilpailuihin.

Tervetuloa!

Tapahtumapäivän aikataulu:

Klo 17-19 Perheluistelutapahtuma, Ystävänpäivä, Jääpuisto, Rautatientori

Klo 17.00 – 17.10                         Helsingin Taitoluisteluklubin luistelijoiden esiintyminen

Klo 17.15 – 17.40                         Luistele mun kaa! -osuus perheille + vapaata luistelua

Klo 17.40 – 17.45                        Helsingin Taitoluisteluklubin luistelijoiden esiintyminen

Klo 17.45 – 18.10                        Luistele mun kaa! -osuus perheille + vapaata luistelua

Klo 18.10 – 18.20                        Helsingin Taitoluisteluklubin luistelijoiden esiintyminen

Klo 18.20 – 19.00                         Ystävänpäivän rusettiluistelu + luistelun perustekniikan ohjausta halukkaille

 

Lisätietoja:

www.kokosuomiluistelee.fi
www.hel.fi/www/helsinki/fi/tapahtumakalenteri/tapahtuma/?id=helsinki:afmgymujdu
Pikaluistelun nuorten MM-kilpailut
Taitoluistelun MM-kilpailut


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024