Uutiset

Venäjän Paradise johtaa kansainvälistä muodostelmaluistelun French Cupia

Hallitseva maailmanmestari Paradise johtaa muodostelmaluistelun French Cupia lyhytohjelmien jälkeen. Joukkueen ohjelma Listen soljui varmasti ja toi pisteet 72,68. Suomen joukkueet pitävät toista ja kolmatta sijaa Team Uniquen sijoituttua toiseksi hulluttelevalla Ramalama-tulkinnallaan pistein 69,04 ja Rockettesin ollessa tiukasti kolmantena 67,70 pisteellä.

Team Uniquen suoritus sujui alusta loppuun vauhdilla ja virheittä.

– Joukkue luisteli tänään todella itsevarmasti, ja kokonaisuus oli erinomainen, mitä nyt twisseleihin jäi vähän parannettavaa. Onnistuneesta suorituksesta kertovat myös hyvät pisteet, totesi Team Uniquen valmentaja Mirjami Penttinen tyytyväisenä.

Myös Rockettesin Mirror, Mirror toimi peilinä hyvälle suoritukselle.

– Rockettes teki ohjelman hyvin ja varmasti. Teknisistä tasoista saattoi jotain jäädä saamatta, mutta kokonaisuus oli vahva. Luistelijat ovat löytäneet taidon tehdä hyvä lyhytohjelma. Lähdemme hyvällä mielin huomiseen vapaaohjelmaan, kertoi valmentaja Kaisa Arrateig.

Suomen Revolutions onnistui myös lyhytohjelmassaan Helele ja sen afrikkalaisissa tunnelmissa. Joukkue  saavutti pisteet 53,96, jotka ovat joukkueen kauden ennätys. Tuloksissa joukkue on kuudentena.

Junioreiden kilpailua johtaa Venäjän Team Junost pistein 58,18. Myös juniorisarjassa suomalaiset hallitsevat toista ja kolmatta sijaa. Team Fintastic luisteli Sky-ohjelmallaan pisteet 55,40 ja Team Mystique Mad World -ohjelmallaan pisteet 54,04. Lyhytohjelma I wanna be Famous  toi Firebladesille kuudennen sijan ja  pisteet 46,24.

Suomen Team Dynamique ja Aurora Borealis ottivat noviiseissa kaksoisvoiton. Team Dynmique voitti pistein 63,21. Aurora Borealis oli toinen pistein 40,58.

Kilpailu jatkuu lauantaina 4.2. junioreiden vapaaohjelmin kello 16. Seniorit aloittavat vapaaohjelmakilpailunsa kello 21. Kellonajat Suomen aikaa.

Kilpailun sivut: http://www.frenchcup.fr/

Tulokset lyhytohjelmista: http://www.frenchcup.fr/en/event-info/results/2017/

 


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024