Uutiset

Taitoluistelun EM: Jäätanssijat Törn ja Partanen sijalle 17

Jäätanssijat Cecilia Törn ja Jussiville Partanen sijoittuivat Tsekin Ostravassa käytävissä EM-kilpailuissa 131,11 pisteellä sijalle 17. Törnin ja Partasen Björkin tahtiin luisteltu vapaatanssi eteni sujuvasti ja tulkinnastaan tunnettu pari hurmasi yleisön tälläkin kertaa. Ohjelman loppuosaan osunut harmillinen kaatuminen rokotti kuitenkin pistesaalista. Myös elementtien tekniset tasot jäivät toivottua alemmas.

-Harmittaa, että ohjelmaan tuli virheitä. Kaatumisen lisäksi myös tekniset pisteet jäivät odotettua alhaisemmiksi. Mutta tämä on arvostelulaji, ensi kerralla täytyy vain luistella niin hyvin, että kenellekään ei jää huomautettavaa, Törn ja Partanen pohtivat.

-Seuraavasta kansainvälisestä kilpailusta, johon osallistumme helmikuussa, lähdemme hakemaan ehdottomasti uutta piste-ennätystä. Ennen Helsingin MM-kilpailuja personal best-pisteitä on saatava ylöspäin. Treenimäärää lähdetään nyt lisäämään, erityisesti jääharjoituksia täytyy saada lisää, pari kertaa kevään suunnitelmia.

Jäätanssin EM-kultaa voittivat Ranskan Gabriella Papadakis ja Guillaume Cizeron 189,67 pisteellä. Toiseksi luistelivat Italian Anna Cappellini ja Luca Lanotte 186,64 pisteellä ja kolmanneksi Venäjän Ekaterina Bobrova ja Dmitri Soloviev 186,56 pisteellä.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1617/ec2017/index.htm
ISU:n sivut: http://www.isu.org/en/single-and-pair-skating-and-ice-dance/results/201617/isu-european-figure-skating-championships
Järjestäjän sivut: http://ostrava2017.eu/en/

Miesten vapaaohjelmakilpailu luistellaan tänään klo 18.50 alkaen.


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024