Uutiset

Sula, Papp ja Lindfors & Pirinen taitoluistelun junioreiden Suomen mestareiksi

Sula, Papp ja Lindfors & Pirinen taitoluistelun junioreiden Suomen mestareiksi

Vuoden 2017 juniorityttöjen Suomen mestariksi luisteli kilpailun nuorin osanottaja, Myllypuron Taitoluisteluklubin Sofia Sula pistein 125,45. 13-vuotias Sula nousi onnistuneella vapaaohjelmalla neljänneltä sijalta mestaruuteen. -Tein ensimmäistä kertaa kilpailuissa onnistuneen kolmois-kolmois-hyppy-yhdistelmän, Sula iloitsee. Toiseksi sijoittui Helsingin Luistelijoiden Jade Rautiainen 122,77 pisteellä ja kolmanneksi Espoon Jäätaitureiden Linnea Ceder 117,63 pisteellä.

Junioripoikien Suomen mestaruuden voitti Kuopion Taitoluistelijoiden Benjam Papp yli 20 pisteen erolla toiseksi luistelleeseen Helsingfors Skridskoklubin Lucas Tiilikaiseen. Papp keräsi lyhyt- ja vapaaohjelmillaan kokonaispisteet 129,13.
-Ensimmäinen Suomen mestaruus tuntuu hyvältä, vaikka vapaaohjelma ei ollutkaan mikään maailman paras. Seuraavissa kilpailuissa tavoittelen yli 140 pistettä. Ehjällä vapaaohjelmalla siihen on ihan hyvät mahdollisuudet, Papp kertoo.
Onnistuneen vapaaohjelman luistellut Tiilikainen keräsi yhteispisteet 106,80 ja kolmanneksi sijoittunut Helsingin Luistelijoiden Mikla Rasia 105,17 pistettä.

Jäätanssin junioreiden Suomen mestaruuteen luistelivat Monica Lindfors ja Juho Pirinen 92,99 pisteellä.
-Olemme ihan tyytyväisiä suoritukseemme. Luistelimme ohjelman täysillä, vaikka olimmekin ainoa pari juniorisarjassa. Muutamaan elementtiin tuli hieman virheitä, jotka harmittavat, koska tiedämme, että osaamme ne, pari sanoo.

Senioreiden vapaaohjelmakilpailu on juuri nyt käynnissä Tampereen jäähallissa.

SM-kilpailujen tulokset: http://www.figureskatingresults.fi/results/1617/YLJTSM17/index.htm

SM-kilpailun nettisivut: http://taitoluistelu.tappara.fi/taitoluistelu/yksinluistelun_ja_jaatanssin_sm_2017/  

SM-kilpailu Facebookissa: https://www.facebook.com/Yksinluistelun-ja-j%C3%A4%C3%A4tanssin-SM-2017-1740973332842849/


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024