Uutiset

Itsenäisyyspäivänä Koko Suomi Luistelee Helsingissä

Itsenäisyyspäivänä Koko Suomi Luistelee Helsingissä

Koko Suomi Luistelee -kiertue juhlistaa itsenäisyyspäivänä Suomen 99. syntymäpäivää Oulunkylän liikuntapuiston tekojäällä maksuttomassa perhetapahtumassa. Suomi 100 -juhlavuonna Helsingissä järjestetään taitoluistelun MM-kilpailut sekä pikaluistelun nuorten MM-kilpailut, joiden kunniaksi Suomen Taitoluisteluliitto, Suomen Luisteluliitto sekä Helsingin kaupungin liikuntavirasto ovat mukana Koko Suomi luistelee -projektissa, joka innostaa suomalaisia luistimille, vaalimaan luistelutaitoa ja nauttimaan luisteluliikunnasta yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Oulunkylän Taitoluisteluklubin (OTK) ohjaajat tuovat tapahtumassa jäälle uudenlaisen, perheille suunnatun Luistele mun kaa! -jääseikkailun. Kuvitteellinen matka Suomen ympäri tutustuttaa lapset ja aikuiset hauskasti luistelun alkeisiin. Yhteinen Luistele mun kaa! -kokemus rohkaisee aikuisia tukemaan lastensa luistelun opettelua ohjaajilta saatujen vinkkien välityksellä myös tapahtuman jälkeen. Nuorille ja aikuisille ohjelmassa on SkateFit- ja SkateBalance-kokeiluja. SkateFit-osiossa jokainen osallistuja pääsee haastamaan itsensä dynaamisten harjoitusten parissa. Rauhallisempaa treenihetkeä kaipaaville SkateBalance tarjoaa mahdollisuuden iloiseen ja vetreyttävään liikuntaan yksin tai yhdessä parin kanssa.

Helsingin Luisteluakatemian ohjaajien johdolla on mahdollista tutustua matkaluistelun perusteisiin ja tekniikkaan. Omien jalkojen kaivatessa hengähdystaukoa voi istahtaa seuraamaan OTK:n taitoluistelijoiden jouluisia esityksiä tai ajella kierroksen jääkoneen kyydissä.

Päivä huipentuu juhlavaan itsenäisyyspäivän rusettiluisteluun. Parhaat asut palkitaan taitoluistelun MM-kilpailujen lipuilla.

Lucky Skate -luistinlainaamo tarjoaa koko perheelle taitoluistimet lainaan tapahtuman ajaksi, jos omia välineitä ei vielä löydy. Tapahtumassa arvotaan lisäksi tunneittain lippuja taitoluistelun MM-kilpailuihin.

Ohjelma 6.12.2016

klo 12.00–12.25
– Luistele mun kaa! -osuus perheille
– SkateFit – modernisoitu kuntoluisteluosuus nuorille ja aikuisille
– Matkaluistelua (luistelun perustekniikan ohjausta)

klo 12.25–12.30
– Oulunkylän Taitoluisteluklubin esitys / tauko

klo 12.30–12.55
– Luistele mun kaa! -osuus perheille
– SkateBalance – modernisoitu kuntoluisteluosuus nuorille ja aikuisille
– Matkaluistelua (luistelun perustekniikan ohjausta)

klo 12.55–13.00
– Oulunkylän Taitoluisteluklubin esitys / tauko

klo 13.00–13.25
– Luistele mun kaa! -osuus perheille
– SkateFit – modernisoitu kuntoluisteluosuus nuorille ja aikuisille
– Matkaluistelua (luistelun perustekniikan ohjausta)

klo 13.25–13.30
– Luisteluseuran esitys / tauko

klo 13.30–13.55
– Luistele mun kaa! -osuus perheille
– SkateBalance – modernisoitu kuntoluisteluosuus nuorille aikuisille
– Matkaluistelua (luistelun perustekniikan ohjausta)

klo 13.55–14.00
– Oulunkylän Taitoluisteluklubin esitys / tauko

klo 14.15–15.00
– Rusettiluistelut juhlallisesti pukeutuen – laita parasta päälle, parhaat asut palkitaan

Tervetuloa!

Lisätietoja:

www.kokosuomiluistelee.fi
www.hel.fi/www/helsinki/fi/tapahtumakalenteri/tapahtuma/?id=helsinki:afmgymujdu 
Pikaluistelun nuorten MM-kilpailut
Taitoluistelun MM-kilpailut


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024