Uutiset

Taitoluistelun arvokilpailumitalistit urheilun luottamustoimipaikoille

Taitoluistelun arvokilpailumitalistit urheilun luottamustoimipaikoille

Suomen Taitoluisteluliiton syysliittokokous valitsi 26.11.2016 liitolle puheenjohtajan, sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Kokouksessa vahvistettiin myös STLL:n strategia sekä vuoden 2017 toiminta- ja taloussuunnitelma.

Syysliittokokous valitsi yksimielisesti Diacorin toimitusjohtajana toimivan Laura Raition jatkamaan uudelle kaudelle. Raitio on ollut Suomen Taitoluisteluliiton puheenjohtaja vuodesta 2014. Myös hallituksen jäsenet Janne Korhonen, Jaana Juhola, Laura Lauri sekä Marie Lundmark jatkavat seuraavalle kaudelle.

Anne-Mari Jussilan tilalle hallitukseen nousee Laura Lepistö, Suomen menestynein naistaitoluistelija, moninkertainen taitoluistelun arvokilpailuedustaja sekä muun muassa vuoden 2010 MM-pronssimitalisti.

Suomen Taitoluisteluliiton puheenjohtajana vuosina 2004-2014 toiminut Susanna Rahkamo jatkaa urheilun näköalapaikalla uuden Olympiakomitean varapuheenjohtajana yhdessä Jukka Rauhalan kanssa.

-On todella mielenkiintoista päästä viemään eteenpäin uutta Olympiakomiteaa, jossa Olympiakomitea ja Valo yhdistyvät. Suurin tavoite uudella organisaatiolla on saada kaksi organisaatiota toimimaan yhdessä ja rakentaa uutta kulttuuria urheiluun ja liikuntaan. Strategisilla tavoitteilla haetaan lisää liikettä Suomeen ja menestystä huippu-urheiluun. Vuosi 2017 on tärkeä vuosi suomalaiselle urheilulle ja myös taitoluistelu tulee näkymään siinä vahvasti, Rahkamo sanoo.

Suomen Taitoluisteluliiton hallitus vuodelle 2017:

Puheenjohtaja:
Laura Raitio

Varapuheenjohtaja:
Mika Saarelainen

Jäsenet:
Kirsi Greis
Jaana Juhola
Janne Korhonen
Laura Lauri
Laura Lepistö
Marie Lundmark
Irja Simola


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024