Uutiset

CS Warsaw Cup, 17.-20.11. / tulokset

CS Warsaw Cup, Warsaw, Puola 17.-20.11.

Kokonaiskilpailun tulokset:

Emmi Peltonen luisteli kilpailussa upeasti uudet ennätyspisteensä 153,04 ja sijoittui kuudenneksi. 101,25 pistettä tuoneen vapaaohjelman kohokohtia olivat muun muassa kolmoistulppi-kolmoistulppi-yhdistelmä, kolmoisritti-kaksoistulppi-yhdistelmä, kaksoisaxel-oiler-kolmoissalchow-yhdistelmä sekä kolme nelostasolla pyörinyttä piruettia.
-Tein kilpailussa tosi tasapainoiset ohjelmat, mihin olen tyytyväinen. Parannettavaa sekä hiomista kuitenkin yhä on, sillä tiedän, että pystyn vielä parempaan tekniseen suoritukseen. Seuraava kilpailuni on SM-kilpailu, jota kohti nyt treenaan, summasi Emmi kilpailun tulosta.
Vapaaohjelmassa petrannut Liubov Efimenko sijoittui kokonaiskilpailussa 108,30 pisteellä sijalle 23.
Kilpailun voitti Saksan Nicole Schott 165,92 pisteellä.

__________________________________________________________________________

Lyhytohjelmakilpailun tulokset:

Emmi Peltonen luisteli sujuvan lyhytohjelman, joka toi hänelle 51,79 pistettä ja kuudennen tilan. Liubov Efimenko on lyhytohjelmakilpailun jälkeen sijalla 26 pistein 36,43. Kilpailua johtaa Saksan Nicole Schott 60,47 pisteellä.

____________________________________________________________________________

Suomen edustajat, seniorinaiset:

Liubov Efimenko TL

Emmi Peltonen EVT

Livestream: http://www.pfsa.com.pl/vistream/

Aikataulut ja tulokset: http://www.pfsa.com.pl/cspol2016/

Kilpailun www-sivu: http://www.pfsa.com.pl/


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024