Uutiset

NRW ICE DANCE Trophy, Dortmund, 4.-6.11. / tulokset

NRW ICE DANCE Trophy, Dortmund, Saksa 4.-6.11.

Vapaatanssin tulokset:

Lyhytohjelman jälkeen sijalla kahdeksan olleet Juulia Turkkila ja Matthias Versluis nousivat vapaatanssillaan sijalle kuusi ja saavuttivat myös kokonaiskilpailussa sijan kuusi pistein 120,00. Olesia Karmi ja Max Lindholm sijoittuivat kokonaiskilpailussa sijalle kahdeksan pistein 114,73. Kilpailun voitti Saksan Katharina Müller – Tim Dieck pistein 154,38.

Juniorisarjassa Monica Lindfors ja Juho Pirinen luistelivat kokonaiskilpailun sijalle 18 pistein 91,07. Kilpailun voitti Venäjän Sofia Shevchenko – Igor Eremenko pistein 138,28.

Lyhyttanssin tulokset:

Seniorisarjassa Olesia Karmi ja Max Lindholm ovat lyhyttanssin jälkeen sijalla seitsemän pistein 48,92. Ensimmäisissä kansainvälisissä kilpailuissaan luistelevat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis ovat muutaman sadasosan jäljessä ja lähtevät vapaatanssiin sijalta kahdeksan pistein 48,57. Kilpailua johtaa Saksan Katharina Müller – Tim Dieck pistein 63,40.

Juniorisarjassa luistelevat, tällä kaudella ensimmäistä kertaa jäätanssissa kilpailevat, Monica Lindfors ja Juho Pirinen ansaitsivat lyhyttanssistaan 38,94 pistettä ja lähtevät vapaatanssiin sijalta 15. Kilpailua johtaa Venäjän Sofia Shevchenko – Igor Eremenko 56,60 pisteellä.

____________________________________________________________________________

Suomen edustajat:

Jäätanssi

Seniorit:

Olesia Karmi – Max Lindholm
Juulia Turkkila – Matthias Versluis

Juniorit:

Monica Lindfors – Juho Pirinen


Kilpailun www-sivu: http://ice-dancing.nrw-trophy.de/

Live stream: http://nrw-trophy.de/livestream.html

Aikataulut ja tulokset: http://www.lev-nrw.org/docs/event/1548/index.htm


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024