Uutiset

Osallistu kyselyyn ja vaikuta! – muodostelmaluistelun MM-kilpailut 2017

Osallistu kyselyyn ja vaikuta! – muodostelmaluistelun MM-kilpailut 2017

Muodostelmaluistelun MM-kisat järjestetään 2017 Coloradon upeissa maisemissa. Taitoluisteluliitto ja Valo Travel Service ovat sopineet yhteistyöstä ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia upeasta kisamatkasta ja kannustaa yhdessä kisajoukkueitamme. Ennen kisoja tai niiden jälkeen sinulla on tilaisuus nauttia  rajattomista harrastusmahdollisuuksista, joko välilaskun aikana, matkan varrella tai määränpäässä.

Vastaa lyhyeen kyselyymme ja kerro, mitä muuta haluat tehdä matkan aikana. Kyselyn vastausten pohjalta räätälöimme erilaisia  matkapaketteja, joista sinun on helppo valita omasi. Matkapaketeista kerromme lisää Taitoluistelu –lehdessä nro 5 ja Taitoluisteluliiton www-sivuilla. Lehti ilmestyy viikolla 42 lokakuun puolessa välissä.

Vastaa kyselyyn: http://www.surveygizmo.com/s3/2998881/vts-tll-cs17


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024