Uutiset

Syksyn kansainvälinen kilpailukausi käyntiin Ranskan JGP-kilpailulla / tulokset

ISU Junior Grand Prix 24.8.-28.8.2016, St.Gervais, Ranska

Syksyn kansainvälisten kilpailujen sarja käynnistyy Ranskan Junior Grand Prix-kilpailulla, jossa uudet ohjelmansa tuomareille esittää Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita edustava Emmi Peltonen. Valmentajana toimii Sirkka Kaipio. Lisää suomalaisväriä kilpailuun tuo pistetuomarina toimiva Pekka Leskinen.

______________________________________________________________________________

Tulokset: Emmi Peltonen aloitti kautensa erinomaisesti sijoittuen JGP-kilpailussa viidenneksi pistein 150,00. Vapaaohjelman haikea tunnelma tempasi katsojan mukaansa Emmin voimakkaaseen luisteluun ja eläytymiseen. Ohjelmassa nähtiin useita lennokaita kolmoishyppyjä, hyvin pyörineitä piruetteja sekä laadukaita askeleita. Parannettavaakin kuitenkin vielä jäi muutamien hyppyjen helpotuttua ja kaksoisaxelin päätyttyä kaatumiseen. Myös valmentaja Sirkka Kaipio oli suojattinsa suoritukseen erittäin tyytyväinen. "Jes, 150 pistettä. Ihan loistavaa", kommentoi Kaipio pisteiden selvittyä.
Kilpailun voitti Venäjän Alina Zagitova 194,37 pisteellä.

Emmi Peltonen on lyhytohjelman jälkeen kilpailussa viidentenä pistein 53,41. Intensiivisestä ohjelmasta löytyi lennokkaat kolmoitulppi-kolmoistulppi-yhdistälmä sekä kaksoisaxel. Myös piruetit ja askeleet sujuivat mallikkaasti. Pistepottia vähensi kuitenkin ritin jääminen yksöiseksi, jolloin elementti jäi kokonaan pisteittä. Kilpailua johtaa Venäjän Alina Zagitova 68,07 pisteellä.

Vapaaohjelmakilpailu käydään perjantaina 26.8. klo 19.15 alkaen.

Livestream: https://www.youtube.com/ISUJuniorGrandPrix

Aikataulut ja tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1617/jgpfra2016/index.htm

Lisätiedot: http://www.isu.org/en/single-and-pair-skating-and-ice-dance/calendar-of-events/2016/08/isu-jnr-gp-st-gervais-fra


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024