Uutiset

Muodostelmaluisteluvalmentaja Kaisa Arrateig vuoden 2016 helsinkiläisvalmentajaksi

Muodostelmaluisteluvalmentaja Kaisa Arrateig valittiin vuoden 2016 helsinkiläisvalmentajaksi

Helsingin kaupunki palkitsee vuosittain helsinkiläisurheilijan ja -seuran sekä helsinkiläisen nuoren urheilijan ja valmentajan. Helsinkiläisurheilija saa 10 000 euron arvoisen stipendin, helsinkiläisseura 5000 euron stipendin, helsinkiläinen nuori urheilija 2500 euron stipendin ja helsinkiläisvalmentaja 2500 euron stipendin.

Vuoden 2016 helsinkiläisvalmentaja on muodostelmaluisteluvalmentaja Kaisa Arrateig. Hän on luotsannut muodostelmaluistelua Helsingin Taitoluisteluklubissa vuodesta 1997 alkaen. Arrateig on pitkän linjan muodostelmaluisteluvalmentaja ja tekee aktiivista seuratyötä. Hän on saavuttanut uransa aikana merkittäviä kansainvälisiä arvomitaleja.

Vuoden 2016 helsinkiläisurheilijaksi valittiin triathlonisti Kaisa Lehtonen, –seuraksi jääpalloseura Botnia-69 ja nuoreksi helsinkiläisurheilijaksi yleisurheilija Viivi Lehikoinen.

Näiden upeiden helsinkiläisurheilijoiden, -seuran ja -valmentajan lisäksi Helsingin antoi kunniamaininnan koreografi Riikka Virkajärvi-Johnsonille, joka toteutti menestyksekkäästi Gymnaestradassa 2015 Valkoinen lintu -esityksen. Helsinkiläisurheilijat, -seura ja -valmentaja palkittiin Helsinki-päivänä 12.6. Kaisaniemen konserttilavalla.

Suomen Taitoluisteluliitto onnittelee Kaisaa ja kaikkia muita palkittuja upeasta työstä suomalaisen urheilun parissa!


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024