Uutiset

Finlandia Trophy Espoo- ja MM2017-seuralipunmyynti

FT2016- ja MM2017-seuralipunmyynti

STLL ja MM2017-kisaorganisaatio tarjoavat liiton alaisille taitoluisteluseuroille upean tilaisuuden päästä seuraamaan tulevan kauden jännittävimpiä kilpailuja ja hankkia samalla varoja seuralle.

Finlandia Trophy-seuralipunmyynti

Seuralipunmyynti Finlandia Trophy Espooseen alkaa 16.5.2016. Seurat saavat ostaa All Event-lippuja kilpailuun hintaan 60 € erillisen linkin kautta. Linkkiä voi jakaa seuran jäsenille, mummeille, kummeille ja kaikille taitoluistelun ystäville. Kaikista linkin kautta ostetuista lipuista, joissa mainitaan seuran nimi STLL tilittää seuralle 10 %. Seurojen yhteyshenkilöille lähetetään lisätietoja lipunmyynnistä toukokuun alun aikana.


MM2017-seuralipunmyynti

Taitoluistelun MM2017-kilpailun All Event -lippupakettien myynti on hyvässä vauhdissa. Premium-liput suorastaan vietiin käsistä ja kysyntä jäätason hyvistä paikoista on jatkunut vilkkaana. TV-kamerapaikkojen nyt varmistuttua, on seuroilla mahdollisuus varata itselleen kiintiö All Event -lippuja.

Tämä tarjous on tarkoitettu vain taitoluisteluseuroille ja se koskee lippupaketteja All Event 9 jäätaso 1 ja All Event 9 parvi 1. Molempiin kuuluu kaikki kahdeksan kilpailutapahtumaa, avajaisnäytös, mestareiden loppunäytös sekä mahdollisuus seurata harjoituksia pääareenalla.

Lippujen ostaminen seurakiintiöstä on seuralle erinomainen tilaisuus varainhankintaan. Seurakiintiöstä ostetuista lipuista seura saa 10 % myyntituotosta itselleen. Esimerkiksi
All Event 9 paketti sisältää yhdeksän erillistä tapahtumalippua sekä pääareenan erilliset harjoitusliput. Yhden lippupaketin voi siis jakaa vaikka 9 eri henkilölle. Esim. päivätapahtumalipun voi käyttää eläkkeellä olevat isovanhemmat ja iltatapahtuman sitten työssäkäyvät tai koulussa olijat.

MM-liput, Toimi näin:
Seura nimeää myynnille yhteyshenkilön, joka ottaa yhteyttä MM-toimistoon Anu Husu-Peltoseen (anu.worlds2017@gmail.com tai 044 238 2576). Anu varaa seuralle sen haluaman määrän paikkoja ja antaa seuralle varauskoodin, jota käyttäen liput saa ostettua kiintiöstä. Koodi raukeaa 31.5.2016, jonka jälkeen paikat vapautuvat muuhun myyntiin. MM-toimisto tilittää koodilla ostetuista lipuista 10 % seuralle.
Muut lipputyypit
Muut lippupaketit ja yksittäiset liput tulevat myyntiin viimeistään loppusyksyllä.
All Event 9 on aina halvin tapa hankkia liput kaikkiin tapahtumiin ja seuramyynnin kautta siitä saa lisäksi 10 % seuralle. Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä!


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024